fbpx

Om OTB Fastigheter

OTB Fastigheter & Service är ett företag i Söderhamn som bedriver förvaltning och skötsel av fastigheter. OTB står för att tänka Outside The Box vilket är en röd tråd i det vi åtar oss. Varför göra som alla andra om man kan göra på ett mer effektivt sätt som skapar mervärde för våra hyresgäster och för våra kunder?

Som hyresvärd

Idag förvaltar vi en hyresfastighet i Nordanstig kommun. Vi uppmuntrar nya och annorlunda sätt att tänka vad gäller förvaltning av bostäder och ser gärna att våra hyresgäster uppmärksammar oss på hur våra bostäder kan bli bättre. Som hyresvärd är vi tillmötesgående och lyhörda. Våra fastigheter ska kännas fräscha och tas väl omhand. Givetvis ska du som hyresgäst bli väl bemött. Vi tar till oss kritik och tar synpunkter på allvar, samtidigt som vi använder detta till att bli ännu bättre på det vi gör.

Som fastighetsskötare

Vi som arbetar här har många års erfarenhet av fastighetsskötsel, både inre och yttre. I dagsläget erbjuder vi en rad tjänster såsom trädgårdsskötsel i Söderhamn. Vi utför klippning av häckar, gräsmattor och rensar bort ditt ogräs i trädgården. Oavsett om du är en bostadsrättsförening och vi kommit överens om en skötselplan, eller om du är privatperson som vill röja upp i trädgården, är du välkommen att kontakta oss.

Vad folk säger

5 star review  En driven människa med fantastisk energi!

thumb Maria Larsson
8 september, 2020

5 star review  Var hos mig och klippte träd.Jag vet inget Ang. pris, då jag vann 2 timmars trädgårdsskötsel,som jag var supernöjd med.

thumb Ingrid Persson
7 september, 2020

Vad behöver du hjälp med?


OTB Fastigheter & Service drivs av Robin Persson som har mångårig erfarenhet av trädgårdsskötsel och fastighetsskötsel i Malmö. Han har både arbetat inom hans morfars familjeföretag med flertalet avtal om skötsel av fastighet och trädgård. Robin har även arbetat på andra företag inom branschen där han bland annat beskurit träd.

%d bloggare gillar detta: