fbpx

Snöskottning i Söderhamn

  • Snöskottning av ramp
  • Snöskottning av garageuppfart
  • Snöskottning bredvid rullator
  • Snöskottning av tomt

För snöskottning i Söderhamn på din tomt ringer du 0706-875584! Var gärna ute i god tid då vår kundlista snabbt fylls på. Vi bär munskydd och visir vid kundbesök.

Varje fastighetsägare har också ett stort ansvar att minska de risker som snö och is för med sig under vinterhalvåret. Människor skadas av fallande istappar och snömassor. Likaså faller snö och is ner, särskilt när det smälter, och orsakar vattenskador på fastigheten. Därför är det viktigt att på ett professionellt sätt snöskotta sin fastighet och ha rätt skydd mot nedfallande snöblock. Vi utför både snöskottning på mark och tak när det behövs som mest. Som fastighetsägare lägger du upp en plan i samråd med oss och bestämmer hur och var snöskottning behövs på just din fastighet.

För att förbereda inför vintern är det även viktigt att se till att hängrännor och stuprör är fria från smuts och löv. Ofta uppstår skador när smältvatten inte har någonstans att rinna undan på ett säkert sätt. Se därför till att rensa dina hängrännor innan den första snön kommer. Självklart hjälper vi till med detta också.

%d bloggare gillar detta: