fbpx

Trädgårdsskötsel i Söderhamn

OTB Fastigheter utför trädgårdsskötsel i hela Söderhamn kommun. Vi åtar oss uppdrag för både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och hyresvärdar och vi älskar vårt jobb!

Bostadsrättsföreningar i Söderhamn

Ett välskött bostadsområde ökar trivseln och tryggheten i närmiljön. Vem vill inte känna sig trygg hemma? Oavsett om det gäller gräs- eller häckklippning gör vi det fint i ert område. OTB Fastigheter har flera års erfarenhet av trädgårdsskötsel och vi gör alltid vårt bästa för att ni som förening ska bli nöjda. Inför start av vårt uppdrag går vi tillsammans igenom vilka behov ni har och hur ni vill att det ska se ut på ert område. Löpande håller vi sedan en dialog för att säkerställa att ni är nöjda. Vi utför även tjänster såsom sophantering, skräpplockning, byte av lysrör m.m.

Hyresvärdar i Söderhamn

Många hyresvärdar vill gärna slippa att utföra skötseln av trädgårdar och gemensamma utrymmen och kan då överlåta detta till oss. Vi erbjuder hyresvärdar samma möjligheter som bostadsrättsföreningar.

Privatpersoner i Söderhamn

Ibland vill man bara sitta och njuta av sin trädgård utan att tänka på ogräsrensning, häckklippning och skötsel av gräsmattan. Har ni upplevt den känslan? Vi har! Därför utför OTB Fastigheter även trädgårdsskötsel i Söderhamn åt privatpersoner. Tänk på att du som privatperson även kan ha rätt till RUT-avdrag och får därmed 50% rabatt på arbetskostnaden.

Priset för privatpersoner är för de flesta av våra tjänster inom trädgårdsskötsel 299kr/timme. Priset gäller per person och arbetstimme, inklusive moms och efter RUT-avdrag. Då framkörningskostnader måste redovisas separat till Skatteverket tillkommer 99 kr i framkörningsavgift. Läs mer på Skatteverkets webbsajt om RUT-avdrag.

Prisexempel: Ogräsrensning 2 timmar (2x299kr) + 99kr = 697kr efter RUT-avdrag.

Kontakta oss

Telefon: 0706-875584

%d bloggare gillar detta: