fbpx

Trädgårdsskötsel

Vårt erbjudande av trädgårdsskötsel är något utöver det vanliga. Här får du veta mer om vilja tjänster inom trädgårdsskötsel som du kan förvänta dig av oss. Vi vänder oss till både privatpersoner, företag och föreningar.

Vackra grönytor

Att ta hand om de gröna ytor som gör en välskött trädgård så fin och trivsam, är kärnan i all trädgårdsskötsel. Vi utför häckklippning, gräsklippning, beskärning av träd/buskar. Vi lägger ut ny jord, gräver bort buskar och träd. Beroende på behov kommer vi överens om hur ofta t.ex gräsklippning ska utföras.

Hemleverans av jord

Det kan vara både tungt och dyrt att köpa hem jord då man måste räkna med transporten fram och tillbaka. Passa därför på att be oss om att köpa med jord när vi ändå ska hem till dig! Som en service tar vi bara 149 kronor för att köpa med och lasta in jord när vi är på väg hem till dig. Du slipper att släpa på tunga säckar och får de levererade hem till din tomt. Givetvis kan vi bistå med att lägga ut jorden till dig i din trädgård. Skulle du vara intresserad av att få hemlevererat andra trädgårdsprodukter såsom trädgårdsredskap etc. är du välkommen att fråga. Vi är flexibla!

En trivsam boendemiljö

Som styrelse i en förening eller hyresvärd för en fastighet vet man hur viktigt det är med en trivsam boendemiljö och hur mycket utemiljön gör för känslan av trygghet. Vi träffar ansvariga på plats hos er för att gå igenom hur just ni vill att er utemiljö ska se ut och lägger upp en långsiktig plan för grönyteskötsel åt era medlemmar eller hyresgäster.

%d bloggare gillar detta: